Uhuru Changamoto

Sponsoractie van Ivy Hasnoe: UHURU CHANGAMOTO!logo_lilianefonds
Zij gaat de Kilimanjaro beklimmen voor kinderen met een handicap

Het Lilliane Fonds ondersteunt met plezier de sponsoractie van Ivy Hasnoe:

Uhuru betekent vrijheid in Swahili, de officiële taal in Kenia en Tanzania. En Uhuru is ook de naam van het hoogste punt (5895 meter) van de hoogste bewandelbare berg op het continent Afrika.

Van 24 tot en met 29 september 2015 ga ik deze berg beklimmen 🙂 met als doel fondsen verwerven voor revalidatie van kinderen met een handicap in de armste gebieden van de wereld! Uiteindelijk is vrijheid immers voor alle kinderen van groot belang. En dat is nog niet alles want ik heb mijzelf een extra changamoto (Swahili voor uitdaging) gesteld. Ik ga mij ook inzetten om alle deelnemers van deze reis te mobiliseren om in eigen netwerk om sponsoring te vragen! Een dubbele changamoto dus.

Waarom ik dit doe?

Als kind was spelen het belangrijkste voor mij omdat het mij vrijheid bood. Deze vrijheid gun ik iedereen maar met name alle kinderen. Het lijkt zo normaal om te kunnen spelen, maar niet alle kinderen hebben de vrijheid om dat te kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen in oorlogsgebieden of slachtoffertjes van natuurrampen zoals onlangs in Nepal.

Daarnaast symboliseert de Kilimanjaro beklimmen voor mij de fysieke tocht naar vrijheid! Vrijheid van geconditioneerd gedrag en beperkende gedachten!

Hoezo changamoto?

De top bereiken als goal zal niet makkelijk zijn en het blijft de vraag of ik dat ga redden. Naar verluidt haalt >60% van de klimmers de top NIET! Dat is nog steeds meer als de helft! Het laatste parcours kent namelijk een hoogteverschil van om en bij 2000 meter. Bij elke tien stappen moet je even op adem komen vanwege het beperkte zuurstofgehalte in de lucht. Daarnaast zorgen de barre weersomstandigheden voor een forse tijdsdruk. Per 300 meter daalt de temperatuur namelijk met een graad, reken maar uit!

Mijn intentie is in ieder geval om met deze Uhuru Changamoto, mijn fysieke vermogens maximaal in te zetten om zodoende geld op te halen voor kinderen in gebieden waar men niet voldoende middelen heeft voor revalidatie. Met uw financiële ondersteuning weet ik dat u dit doel deelt. Het maximale bedrag om op te halen is fictief gesteld op € 2.500, maar meer is uiteraard van harte welkom. Ik hoop op ondersteuning van vrienden, familie, collega’s en anderen, waarvoor alvast van harte bedankt, ook namens de kinderen zonder stem!

Kleine bijdrage hier … een grote verandering daar! De opbrengst gaat naar directe, persoonlijke hulp op maat aan kinderen.
Uw gift helpt deze kinderen op weg naar een betere toekomst.

Sponsoren kan op www.justgiving.nl/ivy

Avontuur volgen kan op www.facebook.com/IvyHasnoe