Dit ben ik

Mijn naam is Ivy Hasnoe, sinds januari 2006 eigenaar van JwZ Coaching & Consultancy.

Als ondernemer leef ik in het hier en nu met mijn focus op de toekomst. Mijn steeds wisselende werkomgeving zorgt hierin voor veel variatie en fascinerende ontmoetingen. Een prachtige ontdekkingsreis vol avontuur, gebouwd op kennis, ervaring en deskundigheid. Vertrouwen, op de toekomst en weten vanuit het hart.  My way of living.

Als coach heb ik 3 jaar geïnvesteerd in specifieke opleiding en technieken alsook het oordeelloos kunnen luisteren. Ik ben ontzettend gecharmeerd van de Logische Niveaus van Hiërarchie (Robert Dilts), als een model om te veranderen en om verandering te begrijpen. Ik ben overtuigd dat een goede interactie valt of staat in de mate waarin intra-actie of zelfreflectie plaatsvindt. Het fascineert mij om te zien en te ervaren met hoeveel draagkracht en flexibiliteit in dat proces wordt omgegaan. Bij mijzelf en ook bij de ander.

Mijn inspiratie en vitaliteit haal ik uit de natuur, mediteren, reizen en dansen. Mijn creativiteit uit gitaar spelen, dichten en schrijven.

Als trainer gebruik ik mijn empathie, creativiteit, doortastendheid, speelsheid en oprechtheid om het beste uit jou te halen en daardoor ook uit mezelf. De focus ligt vooral op HOE en is toegespitst op persoonlijke effectiviteit. Mijn aanpak is een combinatie van alle kennis, kunde, ervaring en veelal Around the Box en doeltreffend.

Als mens durf ik overal het positieve uit te halen en heb een holistische inslag. Ik ga ervan uit dat iedereen de behoefte heeft om zich gelukkig of blij te voelen en dat identiteit veel groter is dan gedrag X op moment Y in rol Z. Voeg je hier tijd en ruimte bij, dan raak ik in vervoering van het gesprek. Ubuntu is voor mij een belangrijke waarde en mijn gevoel mijn kompas.

Al met al heb ik een integrale benadering welke een bijzonder gevoel van authenticiteit en kracht geeft: het is echt okay om te durven communiceren vanuit het hart.

Als deskundige put ik uit een bron van (levens)ervaring en ben nog altijd lerende. Ik heb zitting in een supervisiegroep voor feedback op mijn inzet en volg ik regelmatig cursussen en workshops ter bevordering van mijn eigen ontwikkeling en vakbekwaamheid o.a. Familieopstelling, Train de Trainer, Het schrijven van Beleidsplannen en Adviesrapporten, Kleurdenken Beeldtanken, Onderhandelen in Theorie en Praktijk en cursussen en opleidingen ter bevordering van de zachte competenties.
Tenslotte neem ik regelmatig deel aan allerlei trainingen die de communicatie vanuit het hart versterken.